.. Sain aloitettua tämänkin kirjoittelun ! En tykkää kirjottamisesta lähes yhtään, mutta parhaani yritän kertoa. Elikkä hiihtolomaviikon olin Partaharjun rippileirillä isosena, ja sielläkin sain kameran kanssa heilua reilun viikon verran! (ihana kamera <3)

Tämäkin viikko alkoi mukavasti kahdella vapaa päivällä, ja viikko meni tosi sukkelaa.. Keskiviikkona Yritin luoda kuvagalleriaa Partaharjun leiristä nettiin, mutta koneet jumitti, ja kolmasti jouduin alottamaan alusta; samat kuvat laitettava joka kerta yks kerrallaan, jokaiseen kuvaan kuvatekstit, niin heitin hanskat tiskiin ja se päivä oli siinä.

Torstaina eli eilen siis, kanttori pyysi mua tekemään power point esityksenä laulujen sanat sunnuntaina pidettävään kädenjälki iltaan, ja viestissä ei lukenut mitään laulujen numeroita, löysin kirjan välistä lappusen, josta kirjoitin sitten reilusti yli kymmenen laulun sanat ylös. Kävin myös kaupungissa ostamassa kasvovärejä ! Mukavaa vaihteluaHymy

Tänään perjantaina sain mukavan sähköpostiviestin siltä kanttorilta, joka pyyti mua  tekemään sen power pointin, ja kehu, että hienoa työtä, mutta laulut on väärät. Tein eilen 9 tunnin työpäivän, ja tänään olen lähössä ohjaajaks nuorten leirille, niin tein eilen pidemmän päivän että ei tulis tänään niin pitkä, muttta ei, kun laulut oli väärät, niin eikun  uuestaan! ÄRGHH MURR! varmaan hipsin tuossa puol neljän aikaan toimistolle, sen uudestaan sen power pointin, pakkaan kaikki seurikselta leirille tarvittavat kamat ja sit viel pitää valmistella oma lauantain ulkoilu.. nice.. Onneks ei sentään tarvii mennä lauantaina sieltä leiriltä tekemään lapsille kasvomaalauksia otavaan, vaan sain sen siirrettyä toisille harjottelijoille :P hihhah Sunnuntaina Lähen Hesaan ja saan viimeinkin ehkä tietää oonko kesällä lähössä auppariks!